Varukorgen

Totalt: 0 kr

Till kassan

Välkommen till

My Kind Box-bloggen

Being kind is kind of a big deal - tillsammans skapar vi en snällare värld!
I vår snälla blogg delar vi med oss av alla roliga nyheter, gröna tips och massor av snäll inspiration! Här får ni lära känna oss lite bättre och såklart vara med på My Kind Boxs resa mot en snällare och mer hållbar värld.

Tema 1: Vi måste snacka snällt om MENS

19 Feb, 2019

Nu lanserar vi vårt första My Kind Box TEMA som vi gör snäll skillnad inom!
Trumvirvel och snälla applåder, första temat är... MENS!

Oväntat? Nej..

Viktigt? JA, otroligt viktigt!

En av de många sakerna My Kind Box vill förändra är hur vi ser på, pratar om och känner inför mens. Vi vill krossa tabun, sprida inspiration, information och helt enkelt göra människor mer medvetna när det kommer till mens och allt vad menstruation innebär.

Så oavsett vad du tycker om mens, hatar mens, inte tycker något om mens eller ja inte ens har mens - den kommande tiden kommer vi snacka snällt om mens!

Vi hoppas att ni, alla snälla människor där ute vill hjälpa oss sätt mens på agendan och helt enkelt göra livet för oss menstruerande personer bättre och lättare!

Framför allt hjälpa oss att visa och belysa både utmaningarna och möjligheterna som finns eftersom en stor del av befolkningen faktiskt har menstruation.


Den kommande månaden har vi massor av snälla och roliga mens-samarbeten på gång! Vi kommer att prata om allt som har med mens att göra och vi ser sjukt mycket fram emot att få snacka mens med den svenska befolkningen.

Trodde vi att vi skulle bli mens-entreprenörer när vi var små?
Självklart inte! Men vi har blivit det av en anledning och för att det behövs, som de självutnämnda mens-nörds-entreprenörer vi är så är vi väldigt taggade inför vårt första tema.


2019 är här och det är verkligen på tiden att vi snackar snällt om mens!
Här är några av de snälla mens-punkter vi kommer att jobba med och göra snäll skillnad inom med under den kommande månaden:

  • Fortsätta krossa tabu - för att ingen ska känna att mens är något jobbigt att prata om!
  • Mens-hälsa - vi måste snacka snällt om mens, hur mensen får oss att må och hur vi under vår mens kan vara snällare mot oss själva och våra kroppar
  • Vad finns egentligen i mensskydd? Och varför är eko så viktigt?
  • Grön mens! Nej mens är ju inte grön men vi kommer prata om hur vi kan göra vår mensveckor grönare, mer hållbara och eko - för oss själva och vår planet!
  • Människor med menstruation - vi vill lyfta att alla människor som har menstruation faktiskt inte identifierar sig som kvinna eller flicka!
  • Prata mer om mens-relaterade sjukdomar och besvär - detta är på blodigt allvar och alla som mår dåligt av sin mens förtjänar att få rätt hjälp!
  • Grotta ner oss i den globala mens-utmaningen - vad kan vi tillsammans göra för skillnad och hur kan vi skapa en snällare och mer hållbar värld en mensvecka i taget?
  • Ta upp mens-myter, för tro oss, det finns många sådana som cirkulerar fortfarande 2019
  • Mens-humor - mens må suga ibland, eller alltid för vissa men vi vill också se om vi kan göra mensen roligare tillsammans med er!

Mens-temat kommer att synas överallt där My Kind Box finns, på våra sociala medier, här på bloggen, i boxen och ja ni fattar grejen - och precis överallt där vi kan få mens att komma upp på agendan!

Hör gärna av er till oss om ni har några förslag på mens-relaterade saker DU tycker vi borde ta upp! Eller om du har mens-frågor du alltid velat få svar på eller om du vill snacka snällt om mens med oss på My Kind Box!

Lättast når du oss på våra sociala medier eller via hej@mykindbox.se


Tillsammans skapar vi ett samhälle och en värld där mens inte ska behöva vara något dåligt, utan snarare något som är bra, naturligt, snällt, lätt och hållbart!


Det är hög tid att mens får bli något mer positivt och vi hoppas att människor ska se mens som ett sätt att vara snällare mot sig själv och vår omvärld, istället för att “bara” uppleva mens som något negativt!


Being kind is kind of a big deal!
Snälla hälsningar från My Kind Box-teamet

My Kind Box lanserar tema!

04 Feb, 2019

My Kind Box finns till för att skapa snäll förändring och ett av sätten vi kommer att göra detta tillsammans med er är genom att ha teman som vi fokuserar på att lyfta, skapa förändring inom och inspirera fler snälla människor till att göra detsamma! 

Nya snälla saker händer hela tiden på My Kind Box-fronten vilket är superroligt och så spännande! Vår nya snälla hemsida fungerar superbra vilket vi är så tacksamma och glada över och vi har så mycket mer vi vill berätta för er och ge er möjlighet att vara en del av!


Så roligt att så många nya snälla människor har börjat prenumerera på My Kind Box nu sedan vi lanserade vår nya hemsida! Om du behöver hjälp med din beställning, har några frågor eller funderingar kring My Kind Box är du alltid varmt välkommen att höra av dig till oss!


Men nu över till den snälla nyheten, äntligen kan vi avslöja att vi ska ha My Kind Box TEMAN där vi kommer ta upp ämnen som är viktiga, ämnen där förändring måste skapas och som vi alla borde prata mer om! 

Under varje tema har vi supersnälla samarbeten, massor av info, tips och trix. Kort och gott kommer våra teman vara en del av allt vi gör, pratar om och självklart även vara en del av själva My Kind Box, ni vet Sveriges snällaste prenumerationstjänst för alla människor med menstruation..

Var med och bryt tabu, skapa snäll förändring, få information och bli inspirerad tillsammans med My Kind Box!


Vecka 7 kommer vi att presentera My Kind Box första tema som verkligen är ett ämne vi brinner och kämpar för! Ett tema med många utmaningar men också fantastiska snälla möjligheter!

Missa inte lanseringen! Ja, vi är superdupertaggade och vi hoppas att ni också kommer att tycka om vårt tema!

Being kind is kind of a big deal
Många snälla hälsningar

Woop woop My Kind Box 2.0 är lanserad!

28 Jan, 2019

Varmt välkommen till vår nya snälla My Kind Box-hemsida och vår nya snälla blogg!

Vi älskar vår nya sida och är så otroligt glada över att My Kind Box äntligen fått en ny och mycket bättre hemsida och i samband med lanseringen av sidan har vi även introducerat flera nya boxar.

Being kind is kind of a big deal och med vår nya snälla hemsida är vi nu redo att ta My Kind Box till nästa nivå, göra större snäll skillnad och tillsammans med er göra världen snällare en mensvecka i taget!

För att fira vår nya sida får alla nya kunder 10% på sin första prenumerationsbox!
Använd rabattkoden BEKIND_2019 i kassan när du beställer din snälla box. 
Ebjudandet gäller till och med sista januari.

 

Vi kommer beskriva alla våra My Kind Boxar och vad det gör för snäll skillnad att använda ekologiska, hållbara och veganska mensskydd och varför My Kind Box finns till här i bloggen framöver.

Förutom det kommer vi skriva om alla snälla och spännande saker som händer med My Kind Box, vilken skillnad vi skapar tillsammans och ge massor av snälla tips, viktig mens-information och inspiration!

Snart kan vi även avslöja några av våra snälla samarbeten, vilket vi verkligen ser fram emot!

 

Vi vill passa på och säga ett stort tack till alla våra fantastiska snälla prenumeranter som varit med oss från början och hälsa alla nya snälla kunder välkomna till My Kind Box!

Tillsammans krossar vi menstabu, bidrar till en snällare, sundare och mer hållbart värld för människor, djur och natur!

Många snälla hälsningar,

Team My Kind Box