Varukorgen

Totalt: 0 kr

Till kassan

Välkommen till

My Kind Box-bloggen

Being kind is kind of a big deal - tillsammans skapar vi en snällare värld!
I vår snälla blogg delar vi med oss av alla roliga nyheter, gröna tips och massor av snäll inspiration! Här får ni lära känna oss lite bättre och såklart vara med på My Kind Boxs resa mot en snällare och mer hållbar värld.

Varför är det viktigt att göra sin mens mer klimatsnäll?

29 Mar, 2019

Hej alla snälla människor, idag tar vi upp ett av våra favoritämnen - klimatsnäll mens!

Så varför behöver vi prata mer om klimatpåverkan och mens?
Jo för att många av mensskydden som används idag har en onödigt stor negativ klimatpåverkan, skapar massor av ohållbart avfall och är inte bra för våra kroppar!
Samtidigt som det finns fantastiska hållbara alternativ som gör enorm skillnad!

Vi i My Kind Box teamet brinner för att värna om vår miljö och vill både hjälpa och inspirera fler människor till att vara med och på ett roligt enkelt vis minska klimatpåverkan så att vi tillsammans bit för bit, eller i vårt fall menscykel för menscykel lever mer klimatsmart och miljövänligt - det vi kallar klimatsnällt!
Vi älskar ju ordet snäll, så klimat-snäll är det nya klimat-smarta enligt oss 😄

Som ni säkerligen vet är en stor global utmaning är vårt avfall och en annan är all plast som vi använder.
Det positiva med de här utmaningarna är att vi ALLA människor kan med små och/eller stora förändringar i våra vardagliga liv göra snälla gröna val för att minska vår klimatpåverkan inom både avfall och konsumtion av onödig plats!

Vi tror mycket på att göra det lättare och roligare för att fler människor ska välja att bli mer klimatsnälla. Dessutom är vi helt säkra på att när man känner en positiv känsla av att vi alla bidrar till att lösa samhällsutmaningar, ja då kommer fler att fler göra snällare och smartare val, för sig själva och för vår planet!

Tillbaka till mensskydd! De mensskydd många använder idag är inte särskilt snälla, mot varken planeten eller våra kroppar och det är en av de största anledningarna till att vi skapade My Kind Box!

Vi ville själva att det skulle finnas ett hållbart, lätt och roligt sätt att både ha tillgång till hållbara mensskydd och samtidigt få vara med och göra skillnad! Just därför grundade vi My Kind Box!

 

 

Genom att prenumerera på My Kind Box gör du din mens mer klimatsnäll genom noga utvalda hållbara och hälsosamma produkter som är snälla mot dig och snälla mot vår planet.
Dessutom är våra boxar såklart 100% klimatneutrala!

 

Går det att slänga våra mensskydd i komposten? JAPP!

Alla våra ekologiska mensskydd går att slänga i komposten och eftersom de inte innehåller plast eller är förpackade i plast minskar du också din plastkonsumtion med varje box. Förutom att du är klimatsnäll med My Kind Box är du också snäll mot din kropp eftersom dina mensskydd inte innehåller några kemikalier, plats eller andra icke-snälla ämnen såsom tex parfym och klor. Japp, i många mensskydd finns både klor, blekmedel, plats och syntetisk parfym! Varken snällt, nödvändigt eller hållbart tycker vi!

Går du i menskopps-tankar?

För alla er som inte vill använda ekologiska engångs-mensskydd har vi även såklart även en klimatsnäll engångs-box med Menskopp! Menskopp är ett fantastiskt alternativ till engångs-mensskydd där du minskar din klimatpåverkan eftersom du inte längre bidrar till varken produktion av engångs-mensskydd och inte heller avfall. My Kind Box har valt att samarbeta med snälla Flowcup, ett svenskt menskopps-företag som vi tycker har tagit fram den bästa (och mjukaste) menskoppen.
Dessutom donerar vi tillsammans med Flowcup en menskopp till behövande i Afrika för varje My Kind Box med menskopp vi säljer!

Du hittar vår snälla menskopps-box här👈

 

Snällt erbjudande till klimatsnälla människor - 10% för alltid!

Till och med söndag den 31/3 har vi ett supersnällt erbjudande till alla er snälla människor där ute som vill göra er mens mer klimatsnäll!
Om du använder rabattkoden “SNÄLLMENS” i kassan när du blir prenumerant hos My Kind Box får du 10% på alla dina boxar så länge du är kvar som prenumerant hos oss! Snällt va?

Erbjudandet gäller vår löpande prenumeration och du får alltså 10% rabatt på varje box, för alltid!

Var med och gör klimatsnäll skillnad tillsammans med oss genom att beställ din snälla box här 💚

 

Tänker att vi avrundar detta snälla blogginlägg med att besvara en vanlig fråga gällande vår prenumerationstjänst:

Har ni någon bindningstid när man prenumererar på boxen? NOPE!

Snälla boxar har såklart ingen lång krånglig bindningstid utan du kan alltid enkelt säga upp din prenumeration genom ditt inlogg här på mykindbox.se fram till 2 dagar innan din nästa debitering.

Har du några andra frågor eller funderingar?
Eller vill du bara snacka lite snällt om klimatsnäll mens med oss?
Vad roligt! Maila mig på isabelle@mykindbox.se eller skriv till oss på sociala medier så kan vi snacka snällt om vad du har på hjärtat!

Många snälla fredags-hälsningar
// Isabelle & resten av My Kind Box-teamet

Being kind is kind of a big deal - tillsammans skapar vi en snällare, grönare och sundare värld en mensbox i taget! 

Lär känna vår snälla praktikant!

26 Mar, 2019

Idag får ni lära känna vår snälla praktikant Thea som vi är otroligt stolta över att ha i vårt snälla team! 💚

 

Hej! Mitt namn är Thea Neuman och jag är snart 19 år gammal och går sista året på handelsprogrammet.

Jag har gjort 13 veckors praktik här på My Kind Box, det har varit otroligt lärorikt och spännande. Jag är verkligen glad att jag fått möjlighet att vara med och göra skillnad.

Jag brinner för alla människors lika värde och alla människors rätt att få vara sig själva, vilket är något My kind box verkligen står för så jag kunde inte hittat något som passat mig bättre.

Första gången jag träffade Isabelle (My Kind Box´s VD) var när hon föreläste på skolan och hennes historia gick rakt in i hjärtat.
När hon och medgrundare Sara berättade för mig vad dem gjorde visste jag att detta vill jag vara en del av, jag vill också vara med och göra världen till en bättre plats.

Jag har verkligen utvecklats som person under min tid här. Jag är glad och tacksam över att ha två så starka kvinnor som Isabelle och Sara i min närhet som både stöttar och visar vägen!

För mig är det viktigt att vara snäll, både mot andra, mig själv och omvärlden. Alla mår bättre om vi visar hänsyn och respekt!

Snälla hälsningar // Thea

 

 

Woop woop My Kind Box 2.0 är lanserad!

28 Jan, 2019

Varmt välkommen till vår nya snälla My Kind Box-hemsida och vår nya snälla blogg!

Vi älskar vår nya sida och är så otroligt glada över att My Kind Box äntligen fått en ny och mycket bättre hemsida och i samband med lanseringen av sidan har vi även introducerat flera nya boxar.

Being kind is kind of a big deal och med vår nya snälla hemsida är vi nu redo att ta My Kind Box till nästa nivå, göra större snäll skillnad och tillsammans med er göra världen snällare en mensvecka i taget!

För att fira vår nya sida får alla nya kunder 10% på sin första prenumerationsbox!
Använd rabattkoden BEKIND_2019 i kassan när du beställer din snälla box. 
Ebjudandet gäller till och med sista januari.

 

Vi kommer beskriva alla våra My Kind Boxar och vad det gör för snäll skillnad att använda ekologiska, hållbara och veganska mensskydd och varför My Kind Box finns till här i bloggen framöver.

Förutom det kommer vi skriva om alla snälla och spännande saker som händer med My Kind Box, vilken skillnad vi skapar tillsammans och ge massor av snälla tips, viktig mens-information och inspiration!

Snart kan vi även avslöja några av våra snälla samarbeten, vilket vi verkligen ser fram emot!

 

Vi vill passa på och säga ett stort tack till alla våra fantastiska snälla prenumeranter som varit med oss från början och hälsa alla nya snälla kunder välkomna till My Kind Box!

Tillsammans krossar vi menstabu, bidrar till en snällare, sundare och mer hållbart värld för människor, djur och natur!

Många snälla hälsningar,

Team My Kind Box

0 kr i kassan? Ja, du betalar inte vid beställning utan 6 dagar innan leverans!

Wooho snart är du också en snäll My Kind Boxare! Innan du går vidare vill vi informera dig om varför det står 0 kr i kassan nu när du gör din snälla beställning.

Din löpande prenumeration på My Kind Box kostar 199 kr per box och leveranstillfälle, såvida du inte har en snäll rabattkod. Men du betalar för din box först 6 dagar innan det leveransdatum du valt och därför står det 0kr i kassan vid din beställning. Har du frågor eller funderingar kring detta eller din prenumeration är du varmt välkommen att kontakta oss på hej@mykindbox.se så hjälper vi dig.