Varukorgen

Totalt: 0 kr

Till kassan

Lär känna vår snälla praktikant!

posted 2019 Mar by

Idag får ni lära känna vår snälla praktikant Thea som vi är otroligt stolta över att ha i vårt snälla team! 💚

 

Hej! Mitt namn är Thea Neuman och jag är snart 19 år gammal och går sista året på handelsprogrammet.

Jag har gjort 13 veckors praktik här på My Kind Box, det har varit otroligt lärorikt och spännande. Jag är verkligen glad att jag fått möjlighet att vara med och göra skillnad.

Jag brinner för alla människors lika värde och alla människors rätt att få vara sig själva, vilket är något My kind box verkligen står för så jag kunde inte hittat något som passat mig bättre.

Första gången jag träffade Isabelle (My Kind Box´s VD) var när hon föreläste på skolan och hennes historia gick rakt in i hjärtat.
När hon och medgrundare Sara berättade för mig vad dem gjorde visste jag att detta vill jag vara en del av, jag vill också vara med och göra världen till en bättre plats.

Jag har verkligen utvecklats som person under min tid här. Jag är glad och tacksam över att ha två så starka kvinnor som Isabelle och Sara i min närhet som både stöttar och visar vägen!

För mig är det viktigt att vara snäll, både mot andra, mig själv och omvärlden. Alla mår bättre om vi visar hänsyn och respekt!

Snälla hälsningar // Thea

 

 

Comments

Leave a comment

0 kr i kassan? Ja, du betalar inte vid beställning utan 6 dagar innan leverans!

Wooho snart är du också en snäll My Kind Boxare! Innan du går vidare vill vi informera dig om varför det står 0 kr i kassan nu när du gör din snälla beställning.

Din löpande prenumeration på My Kind Box kostar 199 kr per box och leveranstillfälle, såvida du inte har en snäll rabattkod. Men du betalar för din box först 6 dagar innan det leveransdatum du valt och därför står det 0kr i kassan vid din beställning. Har du frågor eller funderingar kring detta eller din prenumeration är du varmt välkommen att kontakta oss på hej@mykindbox.se så hjälper vi dig.