Varukorgen

Totalt: 0 kr

Till kassan

My Kind Box lanserar tema!

posted 2019 Feb by

My Kind Box finns till för att skapa snäll förändring och ett av sätten vi kommer att göra detta tillsammans med er är genom att ha teman som vi fokuserar på att lyfta, skapa förändring inom och inspirera fler snälla människor till att göra detsamma! 

Nya snälla saker händer hela tiden på My Kind Box-fronten vilket är superroligt och så spännande! Vår nya snälla hemsida fungerar superbra vilket vi är så tacksamma och glada över och vi har så mycket mer vi vill berätta för er och ge er möjlighet att vara en del av!


Så roligt att så många nya snälla människor har börjat prenumerera på My Kind Box nu sedan vi lanserade vår nya hemsida! Om du behöver hjälp med din beställning, har några frågor eller funderingar kring My Kind Box är du alltid varmt välkommen att höra av dig till oss!


Men nu över till den snälla nyheten, äntligen kan vi avslöja att vi ska ha My Kind Box TEMAN där vi kommer ta upp ämnen som är viktiga, ämnen där förändring måste skapas och som vi alla borde prata mer om! 

Under varje tema har vi supersnälla samarbeten, massor av info, tips och trix. Kort och gott kommer våra teman vara en del av allt vi gör, pratar om och självklart även vara en del av själva My Kind Box, ni vet Sveriges snällaste prenumerationstjänst för alla människor med menstruation..

Var med och bryt tabu, skapa snäll förändring, få information och bli inspirerad tillsammans med My Kind Box!


Vecka 7 kommer vi att presentera My Kind Box första tema som verkligen är ett ämne vi brinner och kämpar för! Ett tema med många utmaningar men också fantastiska snälla möjligheter!

Missa inte lanseringen! Ja, vi är superdupertaggade och vi hoppas att ni också kommer att tycka om vårt tema!

Being kind is kind of a big deal
Många snälla hälsningar

Comments

Leave a comment