Varukorgen

Totalt: 0 kr

Till kassan

Tema 1: Vi måste snacka snällt om MENS

posted 2019 Feb by

Nu lanserar vi vårt första My Kind Box TEMA som vi gör snäll skillnad inom!
Trumvirvel och snälla applåder, första temat är... MENS!

Oväntat? Nej..

Viktigt? JA, otroligt viktigt!

En av de många sakerna My Kind Box vill förändra är hur vi ser på, pratar om och känner inför mens. Vi vill krossa tabun, sprida inspiration, information och helt enkelt göra människor mer medvetna när det kommer till mens och allt vad menstruation innebär.

Så oavsett vad du tycker om mens, hatar mens, inte tycker något om mens eller ja inte ens har mens - den kommande tiden kommer vi snacka snällt om mens!

Vi hoppas att ni, alla snälla människor där ute vill hjälpa oss sätt mens på agendan och helt enkelt göra livet för oss menstruerande personer bättre och lättare!

Framför allt hjälpa oss att visa och belysa både utmaningarna och möjligheterna som finns eftersom en stor del av befolkningen faktiskt har menstruation.


Den kommande månaden har vi massor av snälla och roliga mens-samarbeten på gång! Vi kommer att prata om allt som har med mens att göra och vi ser sjukt mycket fram emot att få snacka mens med den svenska befolkningen.

Trodde vi att vi skulle bli mens-entreprenörer när vi var små?
Självklart inte! Men vi har blivit det av en anledning och för att det behövs, som de självutnämnda mens-nörds-entreprenörer vi är så är vi väldigt taggade inför vårt första tema.


2019 är här och det är verkligen på tiden att vi snackar snällt om mens!
Här är några av de snälla mens-punkter vi kommer att jobba med och göra snäll skillnad inom med under den kommande månaden:

  • Fortsätta krossa tabu - för att ingen ska känna att mens är något jobbigt att prata om!
  • Mens-hälsa - vi måste snacka snällt om mens, hur mensen får oss att må och hur vi under vår mens kan vara snällare mot oss själva och våra kroppar
  • Vad finns egentligen i mensskydd? Och varför är eko så viktigt?
  • Grön mens! Nej mens är ju inte grön men vi kommer prata om hur vi kan göra vår mensveckor grönare, mer hållbara och eko - för oss själva och vår planet!
  • Människor med menstruation - vi vill lyfta att alla människor som har menstruation faktiskt inte identifierar sig som kvinna eller flicka!
  • Prata mer om mens-relaterade sjukdomar och besvär - detta är på blodigt allvar och alla som mår dåligt av sin mens förtjänar att få rätt hjälp!
  • Grotta ner oss i den globala mens-utmaningen - vad kan vi tillsammans göra för skillnad och hur kan vi skapa en snällare och mer hållbar värld en mensvecka i taget?
  • Ta upp mens-myter, för tro oss, det finns många sådana som cirkulerar fortfarande 2019
  • Mens-humor - mens må suga ibland, eller alltid för vissa men vi vill också se om vi kan göra mensen roligare tillsammans med er!

Mens-temat kommer att synas överallt där My Kind Box finns, på våra sociala medier, här på bloggen, i boxen och ja ni fattar grejen - och precis överallt där vi kan få mens att komma upp på agendan!

Hör gärna av er till oss om ni har några förslag på mens-relaterade saker DU tycker vi borde ta upp! Eller om du har mens-frågor du alltid velat få svar på eller om du vill snacka snällt om mens med oss på My Kind Box!

Lättast når du oss på våra sociala medier eller via hej@mykindbox.se


Tillsammans skapar vi ett samhälle och en värld där mens inte ska behöva vara något dåligt, utan snarare något som är bra, naturligt, snällt, lätt och hållbart!


Det är hög tid att mens får bli något mer positivt och vi hoppas att människor ska se mens som ett sätt att vara snällare mot sig själv och vår omvärld, istället för att “bara” uppleva mens som något negativt!


Being kind is kind of a big deal!
Snälla hälsningar från My Kind Box-teamet

Comments

Leave a comment