Varukorgen

Totalt: 0 kr

Till kassan

Woop woop My Kind Box 2.0 är lanserad!

posted 2019 Jan by

Varmt välkommen till vår nya snälla My Kind Box-hemsida och vår nya snälla blogg!

Vi älskar vår nya sida och är så otroligt glada över att My Kind Box äntligen fått en ny och mycket bättre hemsida och i samband med lanseringen av sidan har vi även introducerat flera nya boxar.

Being kind is kind of a big deal och med vår nya snälla hemsida är vi nu redo att ta My Kind Box till nästa nivå, göra större snäll skillnad och tillsammans med er göra världen snällare en mensvecka i taget!

För att fira vår nya sida får alla nya kunder 10% på sin första prenumerationsbox!
Använd rabattkoden BEKIND_2019 i kassan när du beställer din snälla box. 
Ebjudandet gäller till och med sista januari.

 

Vi kommer beskriva alla våra My Kind Boxar och vad det gör för snäll skillnad att använda ekologiska, hållbara och veganska mensskydd och varför My Kind Box finns till här i bloggen framöver.

Förutom det kommer vi skriva om alla snälla och spännande saker som händer med My Kind Box, vilken skillnad vi skapar tillsammans och ge massor av snälla tips, viktig mens-information och inspiration!

Snart kan vi även avslöja några av våra snälla samarbeten, vilket vi verkligen ser fram emot!

 

Vi vill passa på och säga ett stort tack till alla våra fantastiska snälla prenumeranter som varit med oss från början och hälsa alla nya snälla kunder välkomna till My Kind Box!

Tillsammans krossar vi menstabu, bidrar till en snällare, sundare och mer hållbart värld för människor, djur och natur!

Många snälla hälsningar,

Team My Kind Box

Comments

Leave a comment

0 kr i kassan? Ja, du betalar inte vid beställning utan 6 dagar innan leverans!

Wooho snart är du också en snäll My Kind Boxare! Innan du går vidare vill vi informera dig om varför det står 0 kr i kassan nu när du gör din snälla beställning.

Din löpande prenumeration på My Kind Box kostar 199 kr per box och leveranstillfälle, såvida du inte har en snäll rabattkod. Men du betalar för din box först 6 dagar innan det leveransdatum du valt och därför står det 0kr i kassan vid din beställning. Har du frågor eller funderingar kring detta eller din prenumeration är du varmt välkommen att kontakta oss på hej@mykindbox.se så hjälper vi dig.