Frågor och svar!

Är det något du undrar över som du inte hittar svar på nedan, så kan du alltid maila oss på hej@mykindbox.se.

Vad är My Kind Box?
My Kind Box är en prenumerationsbox med snälla ekologiska mensskydd anpassad efter dina individuella behov och din egen menscykel. My Kind Box skickas direkt hem i brevlådan i en 100% klimatkompenserad box och förutom dina snälla mensskydd får du även nya “snälla överraskningar” varje månad som vi hoppas gör din mensvecka lite roligare och snällare.
Hur mycket kostar My Kind Box?
My Kind Box kostar 169 kr/box.
Hur blir My Kind Box en prenumeration?
My Kind Box blir automatiskt en prenumeration när du lagt din första beställning.
Hur många produkter kan jag ha i varje box?
Hur många mensskydd du kan ha i din My Kind Box beror på vilken typ av box du väljer. Vill du till exempel ha Tampongboxen kan du välja fritt bland alla storlekar på tampongerna och upp till 22 stycken ekologiska tamponger. När du gör din beställning kommer det stå hur många produkter du kan välja i varje steg tills du når kassan. Antalet produkter du kan välja varierar från kombination till kombination, det vill säga beror på vilken typ av box du väljer av Tampongbox, Bindbox eller Mixbox. Har du fler snälla funderingar kring detta får du gärna höra av dig till oss!
Vad kommer My Kind Box innehålla?
De snälla och ekologiska mensskydden som din box innehåller väljer du helt själv. Förutom ekologiska mensskydd innehåller varje My Kind Box även “snälla överraskningar” varje månad. Dessa snälla överraskningar är såklart ekologiska och helt veganska produkter, saker som är snälla mot dig och din omvärld! My Kind Box innehåller även två broschyrer, en med information om månadens snälla överraskningar och en med information om vilken snäll organisation som den månaden får 10kr från din My Kind Box för att göra världen snällare.
Hur lång leveranstid har ni?
Du väljer själv när du vill att din första My Kind Box ska levereras, samt hur ofta du vill att din My Kind Box ska fortsätta att levereras hem till din brevlåda. Från vårt Kindness-Kontor skickar vi din box 5-7 dagar före det datum du valt så du alltid kan vara säker på att få din box lagom i tid till nästa mens.
Tillkommer några andra kostnader?
Nej såklart tillkommer inga dolda avgifter eller andra kostnader när du prenumererar på My Kind Box för vi är ju en snäll prenumerationsbox! 169kr - that’s it!
Kostar det något att göra en retur?
Vill du returnera din My Kind Box får du själv stå för frakten av att återsända din box till oss. Kontakta oss gärna så hjälper vi dig att göra din retur. Tänk på att att inte bryta förseglingen av boxen om du vill returnera din box, är boxen öppnad kan du ej returnera den. Du kan även läsa mer om detta i våra användarvillkor.
Har jag ångerrätt?
Självklart har du rätt att ångra ditt köp! Enligt lag har du som konsument rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du har mottagit din My Kind Box. Tänk på att inte öppna din box om du är osäker på om du vill ha den. Du kan även läsa mer angående detta i våra användarvillkor.
Kan jag ändra min order?
Vi jobbar för fullt med att göra My Kind Box så bra som möjligt för dig (och världen såklart!). Om du exempelvis skulle vilja ändra din leveransintervall så att den passar bättre med din menscykel kan du gå in på ditt användarkonto och enkelt ändra detta. Men om du vill ändra mensskydden i din box kommer du tyvärr få avsluta din prenumeration och skapa en ny prenumeration med det nya innehåll du önskar. Så snart det är möjligt kommer vi lansera en ny funktion där du kan ändra ditt innehåll av mensskydd i din box istället för att behöva lägga en ny beställning. Behöver du hjälp eller har fler frågor om detta - kontakta oss då gärna!
Kommer mitt paket till brevlådan eller till ett postombud?
Vi har specialdesignat vår klimatneutrala My Kind Box-låda så att den ska passa i alla brevlådor och postfack och vi skickar din My Kind Box som ett varubrev med Postnord. Har du en standrad brevlåda/postfack kommer My Kind Box skickas direkt hem till dig och landa i din brevlåda. Är din brevlåda/postfack mindre än standardmåttet kommer den troligen istället lämnas till ett utlämningsställe nära dig. Om du får hämta ut din My Kind Box från ett postombud får du gärna kontakta oss och meddela oss om detta, så hör vi av oss till postnord för att se om vi kan göra så att din box levereras direkt hem till dig i fortsättningen. Kontakta oss gärna via hej@mykindbox.se
Vad händer om något i min My Kind Box är sönder eller fel varor?
Såklart hoppas vi att detta aldrig ska hända, men om det händer vill vi att du ska kontakta oss så fort som möjligt så att vi kan skicka en ny låda till dig. Hör av dig till Sara på sara@mykindbox.se så hjälper hon dig.
Vilka länder levererar ni till?
Vi levererar endast inom och till Sverige i dagsläget.
Kan jag få hjälp o välja vilka produkter jag vill ha?
Du får självklart skicka mejl till oss om du har frågor om produkterna eller vill ha tips och råd. Ett snällt tips kan också vara att fråga dina nära och kära om hjälp om du är osäker på vad du ska välja för mensskydd. Men du är givetvis alltid välkommen att prata med oss om du undrar någonting, mejla oss på hej@mykindbox.se eller skriv till oss på facebook
Har ni en kundtjänst?
Absolut, vill du komma i kontakt med oss får du gärna skicka ett mejl till hej@mykindbox.se så hjälper vi dig eller skriv till My Kind Box på facebook!
När dras mina pengar?
Betalningen för din första My Kind Box dras vid beställning. Därefter kommer betalningen ske 7 dagar före du får hem din nästkommande My Kind Box i brevlådan.
Hur mycket kostar frakten?
My Kind Box är ju en snäll prenumerationsbox så frakten bjuder vi på!
Är det någon bindningstid på My Kind Box?
My Kind Box är en snäll prenumerationsbox och snälla prenumerationsboxar har såklart ingen bindningstid! Detta betyder att om du vill avsluta eller pausa din prenumeration hos My Kind Box kan du göra det när du vill så länge vi inte har debiterat för kommande box och därmed skickat boxen. Tänk dock på att avsluta din prenumeration i tid och innan vi skickar din nästa My Kind Box så förhindrar du att bli debiterad. Har vi redan skickat din My Kind Box kommer du bli debiterad för den boxen och därefter avslutas sedan din prenumeration. Uppsägning eller pausning av prenumerationen My Kind Box gör du enklast via ditt konto på mykindbox.se.
När behöver jag avsluta min prenumeration för att inte bli debiterad?
Vill du avsluta din prenumeration och undvika att bli debiterad för kommande box behöver du avsluta din prenumeration minst 8 dagar innan nästa leveransdatum, då My Kind Box debiterar dig för din kommande My Kind Box 7 dagar innan lådan levereras som senast i din brevlåda. På ditt konto på mykindbox.se kan du se när du förväntas senast få din nästa leverans och därmed utläsa när du senast behöver avsluta din prenumeration om du så önskar. Vi hjälper dig gärna om du har frågor eller funderingar, kontakta då Sara på sara@mykindbox.se
Är alla mensskydden ekologiska och helt giftfria?
Ja, ALLA våra mensskydd är helt ekologiska och helt fria från gifter. De håller den högsta kvaliteten vi har kunnat hitta och enligt oss är dessa mensskydden de snällaste av sin sort! Vi är ett snällt företag och snälla företag är transparenta och har inget skumt att dölja, såklart tänker och agerar även våran leverantör precis som vi gör. Vår leverantör av ekologiska mensskydd heter Naty AB och är ett svenskt bolag. Alla Natys produkter är bra för dig och bra för vår omvärld, det var just därför vi valde dem! Vill du veta mer om mensskydden från Naty kan du besöka: https://www.naty.com/
Var kan jag avsluta min My Kind Box?
Du går in på ditt konto och avslutar enkelt din prenumeration på My Kind Box. Om du vill avsluta din prenumeration på grund av att du är missnöjd med någonting eller önskar att något vore bättre får du väldigt gärna höra av dig till oss så att vi har möjligheten att bli bättre! Vi älskar snälla tips!
Vilken välgörenhetsorganisation samarbetar My Kind Box med?
Varje månad samarbetar My Kind Box med en ny välgörande organisation, vi kallar dem “snälla organisationer” eftersom de bidrar till en snällare värld! Alltså kommer du som prenumererar på My Kind Box vara med och skapa en snällare värld samt bidra till en ny organisation som arbetar med att lösa olika specifika samhällsutmaningar varje månad. Det kan till exempel vara organisationer som jobbar med att motverka psykisk ohälsa, sexuellt våld eller andra organisationer såsom djurrättsorganisationer och miljöorganisationer. I varje My Kind Box får du ett tack-kort från oss och på det kortet finns det även information om vart pengarna går, månadens snälla organisation och vilken samhällsutmaning de löser. Under ett år kommer du ha varit med och hjälp 12 olika organisationer som arbetar med att skapa en bättre värld.
Om jag har fler frågor vart vänder jag mig då?
Har du fler snälla frågor får du gärna mejla oss på hej@mykindbox.se