Integritetspolicy

My Kind Box Integritetspolicy

Vi värnar om din personliga integritet och strävar efter att alltid skydda dina personuppgifter på bästa sätt och att följa det gällande lagar och regler för personuppgiftsskydd som finns.
Denna policy hjälper dig att förstå vilka personuppgifter vi på My Kind Box samlar in och hur de används samt vilka rutiner vi har vad gäller dina personuppgifter.

OBS Vänligen notera – att vi inte sparar dina kontokortsuppgifter eller har tillgång till dessa.

Information om företaget My Kind Box:
Personuppgiftsansvar/ansvarig:
My Kind Box / Kindnessfood AB
Organisationsnummer 559014-4480

Adress:
My Kind Box
℅ Kindnessfood AB
Drottninggatan 5
374 35 Karlshamn

hej@mykindbox.se

1. Personuppgifter
De personuppgifter vi behandlar är bland annat;

(a) de uppgifter du lämnar till oss i formulär på webbplatsen www.mykindbox.se eller i övrigt på www.mykindbox.se, t.ex. genom att registrera dig, ansöka om prenumeration, lägga upp material eller ansöka om andra tjänster,

(b) uppgifter om köp du gör via vår webbplats och om fullgörelse av dina beställningar, och

(c) uppgifter om dina besök på webbplatsen, såsom exempelvis trafikdata, positionsdata, webbloggar och annan kommunikationsdata (vare sig detta behövs för vår fakturering eller ej), och om de resurser du får tillgång till.

Om du väljer att svara på en av våra undersökningar behandlar vi de insamlade uppgifterna och om du kontaktar oss kan vi komma att dokumentera korrespondensen.

2.Cookies
Vi samlar in information om din dator, t.ex. din IP-adress, operativsystem och webbläsartyp, för systemadministration och för att rapportera aggregerad information till våra annonsörer i form av statistisk om våra besökares åtgärder och surfmönster (utan att identifiera individer).
För samma ändamål inhämtar vi information om din generella internetanvändning genom s.k. cookies. Cookies är små textfiler som lagras på din dator och som är möjliga att använda för att följa vad besökaren gör på Webbplatsen.
Vi använder även cookies för att förbättra och anpassa Webbplatsen. Cookies hjälper oss bl.a. att;

(a) uppskatta mängden besökare och deras användningsmönster,
(b) spara information om dina inställningar,
(c) anpassa Webbplatsen efter dina önskemål, val och intressen,
(d) öka hastigheten på dina sökningar, och
(e) känna igen dig när du återvänder till sidan.

Vill du inte acceptera cookies kan din webbläsare ställas in så att du automatiskt nekar till lagring av cookies eller informeras varje gång en webbplats begär att få lagra en cookie. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade cookies raderas. Se webbläsarens hjälpsidor för mer information.
Om du inte ändrat din webbläsares inställningar för att neka cookies, kommer vårt system att placera cookies på din dator när nu besöker Webbplatsen. Observera att om du väljer att neka cookies kan funktionaliteten komma att begränsas på delar av Webbplatsen.

3.Tredjepartswebbplatser
Vår webbplats kan innehålla länkar till andra webbplatser som drivs av en av våra samarbetspartners.
Observera att dessa webbplatser kan ha egna integritetspolicys och att vi inte ansvarar för dessa. Läs dessa integritetspolicys innan du lämnar personuppgifter till sådana webbplatser.

4. Registerutdrag och rättning
Du har enligt 26 § personuppgiftslagen rätt att gratis, en gång per kalenderår, få information om de personuppgifter som behandlas om dig hos oss. Om du vill ha sådan information ska du skicka en skriftlig undertecknad begäran till My Kind Box, Drottninggatan 5, 374 35 Karlshamn.

Om dina personuppgifter behandlas i strid med personuppgiftslagen kan du enligt 28 § personuppgiftslagen begära att personuppgifterna rättas, blockeras eller raderas.

5. Säkerhet
Ditt lösenord som ger dig tillgång till särskilda delar av Webbplatsen ansvar du för att behandla konfidentiellt och inte lämna ut till någon annan.

Överföringar över Internet är tyvärr inte helt säkra. Även om vi gör vårt bästa för att skydda dina uppgifter kan vi inte garantera säkerheten för uppgifter som överförs till Webbplatsen; alla överföringar sker på din egen risk. När vi har tagit emot uppgifter kommer vi att ta åtgärder för att förhindra obehörig tillgång.

6. Ditt Medgivande
Genom att godkänna och skicka in dina uppgifter samtycker du till denna policy.

Tillägg till och ändringar av denna policy kommer att publiceras på denna sida och kommer, när vi finner lämpligt, även skickas till dig via e-post.

Fortsatt användning av tjänsten kommer att innebära att du samtycker till sådana ändringar

7. Du kan kontakta oss
Du får gärna kontakta oss om du har frågor eller synpunkter på hej@mykindbox.se och/eller adress: My Kind Box (Kindnessfood AB / Kindnesslife), Drottninggatan 5, 374 35 Karlshamn.