Kontakta oss

Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor, funderingar eller snälla tips om hur vi kan förbättra My Kind Box! Se gärna “frågor och svar” om du undrar något eller kontakta oss via kontaktformuläret eller skriv ett snällt mail.

MY KIND BOX
hej@mykindbox.se

ISABELLE FALCK
isabelle@mykindbox.se

SARA BRORSSON
sara@mykindbox.se

ADRESS
My Kind Box
c/o Kindnessfood AB / Kindnesslife
Drottninggatan 5
374 35 Karlshamn

Skriv till oss

Samarbeta med oss

My Kind Box samarbetar med flera olika snälla företag, organisationer och varumärken. Vi letar ständigt efter nya snälla och spännande samarbetspartners!

Representerar du ett företag/varumärke som erbjuder ekologiska, veganska och hållbart producerade produkter eller snälla tjänster? Vad kul att ni också är snälla! Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur ett potentiellt snällt samarbete kan se ut.

Representerar du en organisation som verkar för att lösa eller motverka specifika samhällsutmaningar? Då vill vi gärna prata med er och utforska om vi kan hjälpa er verksamhet och skapa en snällare värld tillsammans med just er.

Maila oss

Om oss

Trodde vi att vi skulle bli eko mensskydds-entreprenörer när vi var små? Nej verkligen inte, men vad otroligt glada vi är över att vi valde att bli det!

Med My Kind Box vill vi förändra mensskydds-branschen samtidigt som vi vill bidra till att skapa en lite snällare, grönare och mer hälsosam värld tillsammans med våra fantastiska prenumeranter!

Vi som grundat My Kind Box heter Isabelle och Sara och vi är bästa vänner sedan snart 20 år tillbaka. Tillsammans har vi lyckats vända utmaningar vi har gått igenom till möjligheter.

Vi valde också att tillsammans starta och driva My Kind Box. Just för att vända på hållbarhets-utmaningarna kring menstruation och mensskydd till en snäll möjlighet för människor att vara lite snällare mot sig själva och samtidigt göra snäll skillnad för vår omvärld!

Läs mer om oss