Så fungerar My Kind Box

Vad är My Kind Box?

My Kind Box är en prenumerationsbox med snälla ekologiska mensskydd anpassad efter dina individuella behov och din egen menscykel.
My Kind Box skickas direkt hem i brevlådan i en 100% klimatkompenserad box och förutom dina snälla mensskydd får du även nya “snälla överraskningar” varje månad som vi hoppas gör din mensvecka lite roligare och snällare.
Alla våra boxar gör snäll skillnad eftersom 10kr från varje My Kind Box går till ett välgörande ändamål som du kan läsa mer om i din snälla box varje månad.

 

Börja prenumerera på en snäll mensskyddsbox 

Välj din snälla box-kombination och sedan dina eko mensskydd

Du väljer först vilken typ av box-kombination som du vill ha och behöver.
När du har valt box skräddarsyr du hur många ekologiska mensskydd du vill ha och väljer fritt mellan storlekar och modeller inom den box-kombination som du valt. När du valt alla dina snälla och ekologiska mensskydd går du vidare till kassan.

Välj när du vill få din första My Kind Box i brevlådan

När du gör din allra första beställning hos My Kind Box väljer du i kassan när du vill ha din första box så att vi kan leverera den lagom i tid innan din nästa mens börjar.

Det fungerar så här: Om du vet att du ska ha din nästa mens om cirka 18 dagar, då väljer du exempelvis att vi ska leverera din första My Kind Box till dig om senast 16 dagar.
Med den informationen ser vi till att du får din första snälla box lagom i tid till din nästa mens.

Välj din cykellängd så att du alltid får din box i tid till din mens

Efter att du har valt när du vill ha din första My Kind Box, väljer du hur lång menscykel du har. Alltså i vilken tidsintervall du vill att My Kind Box ska levereras hem till dig.

Till exempel är det ganska vanligt att ha en menscykel som är cirka 28 dagar lång, men din menscykel är helt individuell och vissa har en längre cykel medans andra har kortare.
Du ställer själv in din cykellängd så att vi kan skicka din My Kind Box med just dina snälla och ekologiska mensskydd så att den landar i din brevlåda lagom i tid innan din mensvecka börjar varje månad.

Snälla prenumerationsboxar har såklart ingen bindningstid och vi är så snälla att vi alltid bjuder på fraktkostnaden!

Mer snäll information om cykellängd, våra ekologiska mensskydd, leverans och hur du kan avsluta din prenumeration finns på frågor och svar.

Snälla Överraskningar

För att göra din mensvecka lite roligare och snällare får du alltid snälla överraskningar i varje My Kind Box!
Alla våra snälla överraskningar är 100% veganska och ekologiska – saker som är snälla mot dig och snälla mot omvärlden.
I varje My Kind Box finns det en broschyr som berättar mer om varje snäll överraskning, varför de är snälla och vart du kan hitta dem igen om du gillade dem.

Vi försöker alltid skicka med snälla produkter som vi hoppas du kommer gilla och ha nytta av. För vi hoppas att vi kan inspirera dig till att fortsätta konsumera lite mer snällt och hållbart både för din egen skull och för omvärlden.

En annan anledning till att vi som skapat My Kind Box vill ge dig snälla överraskningar i din box är såklart att vi hoppas att de kommer göra din mensvecka lite roligare! Av egen erfarenhet vet vi att det inte alltid är så superkul att ha mens och enligt oss blir mensveckan ibland lite lättare med till exempel snäll och smarrig ekologisk veganchoklad..

Du är med och bidrar till en snällare värld för alla

För varje My Kind Box som du får hem i din brevlåda så går 10 kr från din box till en välgörande organisation som gör världen snällare! För att being kind is kind of a big deal!
Varje månad samarbetar My Kind Box med en ny organisation som arbetar med en specifik samhällsutmaning och på så vis gör världen snällare.

Det är du som användare som gör det möjligt för My Kind Box att skapa snäll skillnad! Därför vill vi såklart tacka dig för att du gör ett snällt val varje månad genom att prenumerera på My Kind Box.
I varje My Kind Box får du ett tack-kort från oss för att du är så snäll och på det kortet finns det även information om vart pengarna går, månadens snälla organisation och vilken samhällsutmaning de löser.

Vill du veta mer kan du gå in på fliken “snälla samarbeten” och se vilka snälla organisationer vi samarbetar med.

Beställ din snälla box här!