Snälla Samarbeten

My Kind Box finns till för att vara snäll – både mot dig och mot omvärlden!

Tillsammans med dig som prenumererar på My Kind Box vill vi skapa en mer hållbar, snällare, grönare och roligare värld för alla och därför samarbetar vi med andra organisationer/företag som också brinner för just detta!

Här hittar du några av våra snälla samarbeten.

Ångestpodden 

Kort om Ångestpodden

Ångestpodden bidrar till en snällare värld genom sin podcast där de talar om psykisk ohälsa bland unga på ett inkluderande, öppet och lättsamt sätt.

De jobbar aktivt för att bryta tabun kring psykisk ohälsa genom bland annat intervjuer med kända personer som delar med sig av sina erfarenheter av psykisk ohälsa. Deras mål är att prata om allt det där som alla någon gång går runt och tänker, men som ingen tidigare vågat prata om.

www.ingetfilter.se

Vårt snälla varför

Vi som skapat My Kind Box är otroligt glada och stolta över att samarbeta med just Ångestpodden eftersom deras arbete verkligen är viktigt och aktuellt för att kunna skapa just en snällare värld för alla.

Vi brinner också väldigt mycket för att motverka psykisk ohälsa då vi som grundat My Kind Box själva har levt med psykisk ohälsa och vi vet vikten av det arbete Ångestpodden gör både för individen och för samhället.

Här hittar ni det avsnitt av Ångestpodden där My Kind Box är med som snäll samarbetspartner: https://www.acast.com/angestpodden/151-angestpodden-moter-therese-and-zata

 

Eco by Naty

Kort om Naty

Naty är ett snällt svenskt företag som bland annat tillverkar egna fantastiska koncept av ekologiska intimprodukter och babyprodukter av ekologiska material under det egna varumärket Eco by Naty.

Natys snälla resa mot en mer hållbar värld började med lanseringen av deras miljövänliga blöjor redan 1998. Sedan dess har Naty utvecklat sitt koncept och en rad nya fantastiska snälla produkter med hållbarhet och innovation som fokus.

Naty vill vara det självklara och snälla valet av produkter för den medvetna konsumenten. Idag är Naty det ledande märket i världen för ekologiska blöjor och under sommar/höst 2017 lanserade Naty sin nya ekologiska mensskydds linje.

Läs gärna mer om snälla Naty här: www.naty.com

Vårt snälla varför

Vi på My Kind Box har valt Naty som leverantör av våra ekologiska och snälla mensskydd för att vi tycker att deras produkter är riktigt bra och håller en hög standard samtidigt som de är hållbart producerade.

Vi har provat många olika varumärken men i slutändan valde vi de som vi tyckte var bäst helt enkelt eftersom vi vill att våra My Kind Box-prenumeranter ska få de snällaste och bästa mensskydden!

Naty är också ett svenskt företag vilket vi tycker är roligt och att stödja lokala och svenska företag är viktigt för oss. Dessutom har Naty och My Kind Box väldigt lika värderingar och båda brinner för en snällare, sundare och grönare värld.

Här kan du läsa mer om vilka snälla certifieringar Naty har:

https://www.naty.com/se/certifikat/